Hongkong 5. října 2023 (PROTEXT) – Společnost ASICRUN nedávno představila tři energeticky úsporné kryptoměnové minery, které pomáhají uživatelům maximalizovat jejich zisky z těžby. Tyto výkonné ASIC minery jsou schopné těžit Bitcoin, Litecoin a Dash a poskytují bezkonkurenční výkon a snadné použití.

Nejvýkonnější minery

Těžební stroje AR1, AR2 a EliteAR od společnosti ASICRUN jsou díky svým vysokým hash rate pravděpodobně nejvýkonnějšími těžebními platformami vůbec. Mnozí odborníci z oboru jsou pevně přesvědčeni, že hash rate těchto těžebních rigů nemá v tomto odvětví obdoby.

● Těžař AR1: Bitcoin 1050 TH/s, Litecoin/Doge 400 GH/s, Dash 20 TH/s.

● AR2 Miner: 1: Bitcoin 2200 TH/s, Litecoin/Doge 900 GH/s, Dash 45 TH/s.

● EliteAR Miner: Bitcoin 4900 TH/s, Litecoin/Doge2200 GH/s, Dash 100 TH/s

Energetická účinnost a maximalizace zisku

Přestože těžaři ASICRUN mají velmi vysoký výpočetní výkon, jejich spotřeba energie je mírná. AR1, AR2 a EliteAR mají spotřebu 650 W, 1300 W a 2800 W, což znamená měsíční výdaje za energii v rozmezí od 50 do 250 USD. To je klíčový faktor, který stojí za vysokou ziskovostí těžařů ASICRUN. Níže jsou uvedeny předpokládané měsíční zisky pro AR1, AR2 a EliteAR.

Hardware Bitcoin Litecoin Dash
AR1 $1,897 $3,474 $3,591
AR2 $3,974 $7,813 $8,011
EliteAR $8,853 $19,700 $17,400

Další důležitou výhodou těžařů ASICRUN je jejich snadné používání. Na rozdíl od jakéhokoli jiného dosud navrženého těžebního hardwaru nevyžadují platformy od společnosti ASICRUN žádné předchozí zkušenosti nebo znalosti v oblasti těžby. To umožnilo mnoha běžným těžařským nadšencům začít úspěšně těžit kryptoměny.

Aby společnost ASICRUN maximalizovala těžební zisky svých zákazníků, hradí za ně poplatky za dodání a clo. Produkty jsou dodávány po celém světě do pouhých sedmi dnů. Společnost také poskytuje komplexní záruku na všechny hardwarové a softwarové problémy.

„Vysoké náklady na energii byly pro mnohé vždy překážkou ziskové těžby. Pokud už vás nebaví ztrácet čas a těžce vydělané peníze na energeticky náročných těžebních platformách, je tu pro vás ASICRUN. Ať už jste zkušený těžařský expert, nebo jen drobný nadšenec, náš výkonný, uživatelsky přívětivý a vysoce výdělečný těžební hardware budete rádi používat,“ řekl Matias Kotila, technický ředitel společnosti ASICRUN.

Chcete-li se dozvědět více, navštivte https://asicrun.com/

O nás:

Společnost ASICR je součástí skupiny společností ASICR, která se zabývá výrobou a distribucí počítačů a technologií pro výrobu počítačů: ASICRUN je technologická společnost se sídlem v Hongkongu a několika pobočkami po celém světě. Pod vedením týmu uznávaných odborníků v oboru se společnost věnuje zlepšování oblasti těžby kryptoměn s využitím jedinečných schopností nejnovějších technologií ASIC.

Kontakt:

David Warner

[email protected]