Paříž (Francie) 2. listopadu 2023 (PROTEXT/PRNewswire) – Společnost Huawei oznámila, že na slavnostním udílení cen Wireless Broadband Alliance (WBA) Industry Awards 2023 získala ocenění „Nejlepší podniková Wi-Fi síť 2023“ (Best Enterprise Wi-Fi Network Award) za své v praxi osvědčené síťové řešení High-Quality AirEngine Wi-Fi 7 Network Solution. Je to vůbec poprvé, co toto ocenění získal dodavatel Wi-Fi 7, což dokládá, jak vysoce globální podnikoví uživatelé oceňují přístupové body Huawei AirEngine Wi-Fi 7.

Titul „Nejlepší podniková Wi-Fi síť 2023“ udělovaný organizací WBA je jedním z nejžádanějších a nejprestižnějších ocenění v oboru Wi-Fi. Nezávislá porota složená z předních odborníků v oboru, analytiků a novinářů provádí přísné hodnocení zaměřené na inovace nominovaných řešení, zákaznickou zkušenost a ekologické parametry, aby nakonec udělila toto ocenění pouze jedinému řešení. Rok 2023 je prvním rokem komerčního využití přístupových bodů Wi-Fi 7 a tedy prvním rokem, kdy tento nejnovější standard Wi-Fi začal skutečně sloužit lidem při práci i každodenním životě. Toto ocenění představuje široké uznání inovativních nápadů, v praxi ověřených aplikací a vedoucího postavení produktů Wi-Fi řady AirEngine společnosti Huawei.

Generální ředitel WBA Tiago Rodrigues uvádí: „Nový přístupový bod Wi-Fi 7 od společnosti Huawei představuje ukázku početných inovací této společnosti, včetně inteligentního ladění antény, dynamického přepínání pásem 5 a 6 GHz, rozšířené infrastruktury pro přenos dat/napájení a možností snímání internetu věcí, které splňují rostoucí nároky na provoz v mnoha obchodních lokalitách. Vynikající technické inovace, které byly demonstrovány při instalaci Wi-Fi 7 v Shenzhen Talent Institute, lze díky globálnímu působení společnosti rozšířit i na další náročné podnikové lokality po celém světě.“

Společnost Huawei má v oblasti podnikových Wi-Fi bohaté zkušenosti a významně přispěla k rozvoji Wi-Fi 4 až Wi-Fi 7. Produkty Huawei AirEngine jsou na globálních podnikových trzích široce využívány na pracovištích nejrůznějších podniků, ve výrobě, školství, zdravotnictví, dopravě a dalších odvětvích. Společnost Huawei se při budování vysoce kvalitních Wi-Fi sítí pro podniky vždy zaměřovala na zkušenosti, požadavky a problematické oblasti svých zákazníků a sklízí za tento přístup četná ocenění. Ocenění pro nejlepší podnikovou Wi-Fi síť od WBA si poprvé odnesla v roce 2020 za své řešení „AirEngine Wi-Fi 6 pro digitální transformaci výrobních závodů“ (AirEngine Wi-Fi 6 Solution for enabling digital transformation of manufacturing factories). V roce 2022 pak cenu získalo její řešení „Wi-Fi 6 pro spojení vlaků s komunikačním centrem“ (Wi-Fi 6 Train-to-Ground Communications Solution). V letošním roce společnost Huawei na úspěchy znovu navázala vítězstvím pro své síťové řešení AirEngine Wi-Fi 7 (High-Quality AirEngine Wi-Fi 7 Network Solution).

Photo – https://mma.prnewswire.com/media/2261945/image_986294_25676029.jpg 

KONTAKT: [email protected]

 

PROTEXT