Praha 3. listopadu 2023 (PROTEXT) – Česká pobočka Gorenje je partnerem prestižního a dlouhodobě úspěšného házenkářského klubu DHC Slavia. K podpoře týmů dorostenkyň a žákyň nově přibyla i podpora prvoligového A týmu žen.

„Jsme hrdým partnerem ženského házenkářského klubu DHC Slavia Praha. Gorenje fandí nejen jednoduššímu životu doma, ale také sportu, který k zajímavě prožitému životu patří,“ vysvětluje Kateřina Hadžalová, brand manažerka Gorenje CZ/SK.

„Naše spolupráce se rozrostla. Jsme pyšní na to, že můžeme znovu podpořit mládežnické házenkářské týmy tohoto prestižního klubu s historií přesahující úctyhodných sto let. A nově i A tým žen, který je jedním z nejúspěšnějších účastníků nejvyšší domácí soutěže a v České extralize v házené žen pravidelně bojuje o nejvyšší příčky,“ dodává Kateřina Hadžalová.

Vedle finanční pomoci poskytlo Gorenje házenkářkám i spotřebiče, které souvisejí se zdravým životním stylem a pomohou házenkářkám udržet formu i doplnit nezbytné vitaminy a živiny. A také se postarají o klubové dresy po náročných trénincích. V zázemí házenkářek tak našly místo chladnička, odšťavňovač, mixér, kávovar, a také pračka a sušička s extra krátkými programy i pro oděvy z funkčních vláken. Díky bezpočtu chytrých funkcí bude každodenní chod klubu jednodušší – tady totiž skutečně platí rčení, které možná znáte z domova a ke značce Gorenje neodmyslitelně patří: ono „SE TO“ všechno udělá prakticky samo. Házenkářky se tak mohou soustředit na to, co je pro ně důležité.

Gorenje úspěšně využívá sportovní marketing ke zvýšení povědomí i k posílení vztahu fanoušků ke značce. Především je to házená, a to jak na nejvyšší evropské úrovni, kde je Gorenje partnerem Ligy mistrů EHF i mistrovství Evropy mužů EHF EURO. Nově je Gorenje i sponzorem nadcházejících mistrovství Evropy žen EHF EURO 2024 a 2026.

Prostřednictvím sponzoringu DHC Slavia Praha podporuje Gorenje házenou i na lokální úrovni. Pravidelně se také zapojuje i do aktivit jako je Neon Run. V létě se slávistické házenkářské naděje zapojily společně s Gorenje do zážitkového běhu pro celou rodinu MIZUNO Neon Run Praha.

Více informací: cz.gorenje.com

Fotogalerie je připravená zde:

https://1drv.ms/f/s!AlDUuB6kZhh49i2FbokUSij3z9u3?e=0Q6c3c

 

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.