Basking Ridge (New Jersey) 8. listopadu 2023 (PROTEXT/BusinessWire) – Spojení má více pacientům přinést nejlepší vědu ve třídě a lepší reprodukční výsledky

IVI RMA, jedna z největších skupin reprodukční medicíny na světě, podepsala definitivní dohodu o převzetí severoamerické činnosti skupiny Eugin Group, sestávající ze sítě zařízení pro plodnost Boston IVF a z porodnické kliniky TRIO sídlící v Torontu, která je součástí zdravotnické skupiny Fresenius. Těmito strategickými přírůstky zesílí IVI RMA tak, že se stane přední porodnickou skupinou v Severní Americe a posílí se závazek společnosti poskytovat na důkazech založená řešení plodnosti s největší šancí na úspěch pro největší množství pacientů.

“Jsme nadšeni, že do sítě IVI RMA přivítáme Boston IVF, její partnerské kliniky a TRIO, v pokračujícím úsilí přivést nejlepší vědu o plodnosti na více trhů napříč Severní Amerikou,” řekl Javier Sanchez Prieto, generální ředitel IVI RMA. “Jsme si jistí, že naše sdílená vize a doplňující se síly učiní toto partnerství větším, než je jen součet jeho částí. Náš étos soucitné osobní péče pomůže zajistit, že budeme zkušenosti světové úrovně a úspěšné výsledky poskytovat pro víc pacientů.”

Akvizice přidá více než 600 zaměstnanců v 13 laboratořích a 32 satelitních pracovištích k síti IVI RMA sestávající z 10 laboratoří a 29 satelitů v Severní Americe, čímž celkový počet pracovníků organizace dosáhne globálně hodnoty víc než 4400. Navíc společnost Boston IVF přináší kromě jiného četná akademická přidružení, včetně institucí Harvard Medical School, Dartmouth Hitchcock Medical School, Boston University Medical Center a Tufts Medical Center. Přebírané instituce budou pokračovat v provozu pod svými stávajícími značkami.

“Připojení těchto vysoce respektovaných značek v oboru fertility do rodiny IVI RMA je hlavním milníkem pro naše podnikání a obrovským pozitivem pro pacienty, jimž sloužíme,” dodala Lynn Mason, generální ředitelka IVI RMA America. “Právě začínáme a chceme pokračovat v našem růstu spojením sil s lékaři a organizacemi jako Boston IVF sdílejícími kulturní a medicínskou vizi vedoucí role IVI RMA ve zdravotnictví USA. Náš tým je nadšený z příležitostí učit se jeden od druhého a společně sílit při budování skvělé kultury a pracoviště pro naše zaměstnance.”

“IVI RMA má dobré jméno za poskytování nejlepších výsledků pro pacienty, což stojí na třech dekádách vědeckého výzkumu prováděného některými z předních světových odborníků v oboru plodnosti,” řekl David Stern, generální ředitel Boston IVF. “My i naši kolegové z TRIO jsme nadšeni ze spojení s touto silnou globální sítí, takže naši pacienti budou dále profitovat z nejlepší vědy v oboru. Navíc se těšíme na vylepšení v provozu včetně technologie elektronických medicínských záznamů nejlepší ve své třídě a na vzkvétající partnerství, když budeme pokračovat v růstu v Severní Americe jako součást IVI RMA.”

O společnosti IVI RMA Global

IVI RMA je jednou z předních světových skupin reprodukční medicíny. Zavazuje se poskytovat kdekoli na světě pacientům hledajícím léčbu řešení plodnosti založená na důkazech s největší šancí na úspěch v nejkratším nezbytném čase. IVI RMA zaměstnává více než 4400 lidí ve více než 150 lokalitách ve 14 zemích. Skupina udržuje tým vysoce školených lékařů, stejně jako proslulých vědců a výzkumníků ztotožněných s její vizí průkopnické činnosti na poli reprodukční medicíny.

Zjistěte víc na stránkách rmanetwork.com a ivirma.com.

O síti Boston IVF

Boston IVF je jednou z největších a nejzkušenějších porodnických sítí ve Spojených Státech s více než 1,500.00 dětmi narozenými od roku 1986. Síť Boston IVF, založená jako jedno z prvních center soukromé praxe IVF (umělého oplodnění) v zemi, vyrostla tak, že zahrnuje víc než 30 reprodukčních endokrinologů ve 30 centrech ve státech Massachusetts, Maine, New Hampshire, Rhode Island, New York, Delaware, Idaho, Indiana, North Carolina, Ohio a Utah. Jako uznávaný inovátor v reprodukčních technikách, pokročilých protokolech a špičkovém výzkumu dosáhla Boston IVF četných prvenství v reprodukční péči. Její vědecká a výzkumná část pokračuje v budování cesty k průlomům v léčbě neplodnosti a její akreditovaný stipendijní program REI graduoval početné reprodukční endokrinology jako součást mise vyškolit novou generaci odborníků na plodnost.

O společnosti TRIO

TRIO je přední kanadská klinika plodnosti s více než 10 lokalitami napříč státem Ontario a s více než 40 lety zkušeností. TRIO se pyšní tím, že má největší vlastní lékařský tým pro plodnost v Kanadě s 13 specialisty na plodnost a s více než 45 pracovníky medicínské podpory.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

 

Zdrojovou verzi najdete na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20231107940484/cs/

Kontakt

U.S. Media Contact

Alex Varney

[email protected]

+1 (646) 502-3565

EU Media Contact

Alejandra Moore

[email protected]

+34 91 531 23 88

Zdroj: IVI RMA