Victoria (Seychely) 10. listopadu 2023 (PROTEXT/PRNewswire) – Bybit, ve spolupráci s centrem kryptoměny Dubai Multi Commodities Centre (DMCC), s hrdostí oznamuje deset finalistů hackathonu: „Web3 Unleashed: Crypto Innovation Challenge“. Představuje inovativní startupy Web3 a začínající podniky ve Spojených arabských emirátech a ukazuje jejich přínos pro trh s digitálními aktivy.

Ze 100 přihlášených týmů jich bylo vybráno deset, a to za svoji průkopnickou práci v různých odvětvích blockchainového průmyslu, včetně GameFi, decentralizovaného financování (DeFi), NFT a udržitelných blockchainových řešení. Tyto týmy představí své práce na přehlídce 22. listopadu.

Tým EVA.IO je průkopníkem decentralizovaného systému hodnocení Supervised Machine Learning pro kryptoměnu, DeFi a NFT, zatímco Cyborg Network nově definuje cloud computing v rámci ekosystému Polkadot. Společnost Copin umožňuje uživatelům využívat poznatky od nejlepších obchodníků v řetězci a Pravica je průkopníkem peer-to-peer infrastruktury pro zasílání zpráv a přenos hodnot přes Web3.

Společnost Top Ledger představuje řešení pro blockchainovou analýzu na podnikové úrovni, Edu3Labs spojuje vzdělávání s blockchainem pro přínosnější výuku a iTeller je ziskový fintech/kryptoměnový OTC podnik. Mezitím Timeswap proniká na nová území svým plně decentralizovaným protokolem pro půjčování a výpůjčky.

Společnost Akka přináší efektivitu na bázi umělé inteligence do pohybu aktiv napříč řetězci a společnost DRIFE, přezdívaná jako „Taxi 3.0“, si klade za cíl změnit tradiční odvětví přepravy osob. Těchto deset týmů může vyhrát z cenového fondu až 100.000 USDT, včetně peněžní odměny v hodnotě 50.000 USDT a dalších cen v hodnotě 50.000 USDT, jako jsou například přístup do akcelerátoru Brinc, doplňková licence DMCC a audit chytrých smluv Hacken.

„Soutěž ,Web3 Unleashed: Crypto Innovation Challenge‘ je víc než jen soutěž – je to důkaz transformační síly spolupráce v éře technologie blockchain,“ prohlásil Ben Zhou, spoluzakladatel a generální ředitel. „Podpora prostředí, ve kterém se daří inovacím, je jednou z našich hlavních priorit v rámci naší mise stát se světovou kryptoarchou.“

#Bybit / #TheCryptoArk

O společnosti Bybit

Bybit je kryptoměnová burza s 20 miliony uživatelů, která byla založena v roce 2018. Nabízí profesionální platformu pro kryptoinvestory a obchodníky s ultrarychlým párovacím systémem, nepřetržitým zákaznickým servisem a vícejazyčnou komunitní podporou. Bybit je hrdým partnerem týmu Oracle Red Bull Racing, úřadujících šampionů mezi konstruktéry a jezdci Formule 1.

S dotazy médií se laskavě obracejte na adresu [email protected]

Další informace najdete na stránce https://www.bybit.com

Aktuální informace můžete sledovat prostřednictvím komunit a sociálních sítí Bybit

Discord | Facebook | Instagram | LinkedIn | Reddit | Telegram | TikTok | X (Twitter) | Youtube

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2272238/image.jpg

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/2267288/Logo.jpg

 

PROTEXT