Victoria (Seychely) 10. listopadu 2023 (PROTEXT/PRNewswire) – Bybit, třetí nejnavštěvovanější burza kryptoměn na světě, s potěšením oznamuje jmenování Sebastiana Gawendy novým vedoucím obchodu s opcemi. To představuje významné posílení pozice společnosti Bybit jako lídra na trhu s kryptoměnami. Společnost Bybit byla v roce 2022 průkopníkem prvních opčních smluv na BTC a ETH vypořádaných v USDC.

Sebastian je ostřílený profesionál s bohatými zkušenostmi v oblasti institucionálního prodeje, který v minulosti vedl týmy institucionálního prodeje pro spotové a derivátové burzy společnosti Crypto.com.

Před působením ve společnosti Crypto.com se Sebastian podílel na řízení divize institucionálních vztahů a řešení pro region EMEA ve společnosti Kraken. Díky rozsáhlým zkušenostem v oblasti tradičních financí spolu s desetiletou kariérou v oblasti algoritmického obchodování s kapitálovými opcemi disponuje jedinečnou kombinaci dovedností a znalostí.

Sebastian díky svému technickému umu a hlubokým znalostem tradičních odvětví i prostředí kryptoměn dokáže tyto dva světy dokonale propojit a přináší společnosti Bybit nový pohled a inovativní strategie pro obchodování s opcemi.

„Na trhu je obrovská potřeba opcí vypořádávaných v USDC spojených s přístupem k prosperujícímu spotovému trhu a trhu s deriváty,“ říká Sebastian. „Vím to z rozhovorů s různými institucemi včetně malých individuálních obchodníků. Proto mám takovou radost, že se mohu připojit k Bybitu, který už teď má prosperující trh se spoty a deriváty, jednotný obchodní účet, technologie a tento fantastický tým – to je kombinace zaručující úspěch!“

„Jsme nadšeni, že můžeme Sebastiana přivítat v rodině společnosti Bybit,“ říká Ben Zhou, spoluzakladatel a generální ředitel společnosti. „Díky svým zkušenostem a výsledkům v oblasti institucionálního prodeje a obchodování s opcemi je neocenitelnou posilou našeho týmu. Se Sebastianem v čele naší divize opcí budeme schopni institucionálním klientům bezpochyby nabídnout lepší obchodování.“

#Bybit / #TheCryptoArk

O společnosti Bybit

Kryptoměnová burza Bybit, založená v roce 2018, patří do nejlepší světové pětice a nabízí profesionální platformu pro kryptoinvestory a obchodníky s ultrarychlým párovacím systémem, nepřetržitým zákaznickým servisem a vícejazyčnou komunitní podporou. Bybit je hrdým partnerem týmu Oracle Red Bull Racing, úřadujících šampionů mezi konstruktéry a jezdci Formule 1.

S dotazy médií se laskavě obracejte na adresu [email protected]

Další informace najdete na stránce https://www.bybit.com

Aktuální informace můžete sledovat prostřednictvím: komunit a sociálních sítí Bybit

Discord | Facebook | Instagram | LinkedIn | Reddit | Telegram | TikTok | X (Twitter) | Youtube

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2270390/Sebastian_Gawenda.jpg 

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/2267288/Logo.jpg

 

PROTEXT