Praha 6. listopadu 2023 (PROTEXT) – S mottem „Dáváme parkování další smysl“ se představí společnost Alukov, přední výrobce inovativního zastřešení na nadcházejícím veletrhu e-SALON 2023. Na této prestižní události, která se koná od 9. do 12. listopadu 2023 v PVA EXPO v Praze Letňanech, bude společnost představovat svůj premiérový produkt – CARPORT SOLAR.

CARPORT SOLAR je revolučním zastřešením, které v sobě kombinuje dvě důležité funkce: ochranu vozidla a fotovoltaiku. Tento produkt umožňuje majitelům elektromobilů a dalších vozidel využívat energii ze slunce k dobíjení svých elektromobilů. Takový způsob je nejen ekologický, ale také šetří náklady na elektřinu. Solární panely na CARPORTU SOLAR jsou elegantně integrovány do zastřešení, takže výkon a praktičnost jdou ruku v ruce s estetikou.

Jan Zitko, majitel společnosti Alukov a.s., řekl: „CARPORT SOLAR je naším způsobem, jak přispět k udržitelnosti a inovacím v oblasti elektromobility. Chceme nabídnout majitelům nejen elektromobilů elegantní a funkční řešení pro jejich vozidla, které také zároveň snižuje jejich náklady a ekologický dopad a velmi nás těší, že můžeme tento produkt představit na veletrhu e-SALON.“

e-SALON je známý jako největší veletrh elektromobility a inovací v oblasti automobilů v České republice, a letos přináší zcela nový rozměr díky prezentaci inovativních produktů, které spojují ekologické aspekty s technickým pokrokem. Proto se společnost Alukov rozhodla představit CARPORT SOLAR – produkt, který reprezentuje spojení technologie, estetiky a udržitelnosti.

CARPORT SOLAR bude představen na veletrhu e-SALON 2023 v expozici 2C03 v hale 2, kde návštěvníci budou moci produkt vidět na vlastní oči, seznámit se s jeho funkcemi a potenciálem.

Veletrh e-SALON je jednou z nejvýznamnějších událostí v oblasti elektromobility a inovativních automobilových technologií v České republice. Tato událost přitahuje pozornost významných hráčů v automobilovém průmyslu, technologických inovátorů a motoristických nadšenců.

 

O společnosti Alukov:

Společnost Alukov a.s. má téměř třicetiletou historii v oblasti zastřešení bazénů, teras, SPA a nově i solárních zastřešení. Je známá pro své odborné know-how, excelentní design a inovace v oblasti zastřešení exteriérových prostor. Alukov je příkladem společnosti rozšiřující své inovační produkty i do oblasti elektromobility, aby přispěla k udržitelné budoucnosti.

Pro více informací o CARPORTU SOLAR a dalších produktech společnosti Alukov, navštivte oficiální webové stránky společnosti nebo sledujte její aktivity na sociálních sítích.

 

www.alukov.cz

www.alukov-solar.cz