Lucemburk 5. října 2023 (PROTEXT) – Rychle rostoucí kryptoměnová burza Bitgamo se nyní silně prosazuje na trhu tím, že nabízí nejlepší kurz pro transakce z kryptoměn na fiat. V porovnání se všemi ostatními kryptoměnovými burzami nabízí tato platforma až o 10 % vyšší sazby pro bitcoin, litecoin a ethereum. Díky tomu se Bitgamo stala vysoce preferovanou kryptoměnovou burzou pro mnoho obchodníků s kryptoměnami a investorů.

Hlavní vlastnosti Bitgamo

● Až o 10 % vyšší kurzy ve srovnání s jakoukoli jinou kryptografickou burzou

● K používání platformy není vyžadován účet ani registrace KYC

● Uživatelé nemusí poskytovat údaje z pasu ani jiné doklady totožnosti, doklady o finančních prostředcích atd.

● Bezproblémové a bezpečné transakce do 20 minut.

Bitgamo je dílem renomované finanční skupiny, která se věnuje propagaci používání kryptoměn v zemích, které dosud nebyly aktivní v přijímání digitálních měn. Společnost je schopna nabízet nejlepší směnné kurzy kryptoměn za fiat, protože zapojuje několik třetích stran, které kryptoměny přerozdělují na Blízkém východě a v dalších zemích s nepříznivými předpisy a politikami v oblasti kryptoměn.

Na rozdíl od většiny ostatních poskytovatelů podobných služeb společnost Bitgamo věří v decentralizaci a ochranu soukromí svých zákazníků. Proto platforma upustila od KYC, registrace, zakládání účtů a sdílení citlivých osobních údajů. Bitgamo také nepoužívá žádné webové analytické nástroje, software pro zákaznický servis, platformy pro automatizaci marketingu a služby e-mailového marketingu třetích stran.

Další oblíbenou vlastností Bitgamo je velice rychlá transakce. V průměru je většina transakcí dokončena za přibližně 20 minut. Tuto kryptoměnu bez účtu lze používat z jakékoli země na celém světě, a to i z těch, které nejsou ke kryptoměnám přátelské. Na specializovaný tým podpory společnosti se můžete obracet nepřetržitě s jakýmikoli dotazy týkajícími se krypto směnáren.

Chcete-li se o Bitgamo dozvědět více, navštivte https://bitgamo.com/

O společnosti Bitgamo:

Bitgamo je kryptoměnová burza, kterou v roce 2020 založila známá finanční skupina s vizí představit výhody kryptoměn v zemích, kde je obtížné kryptoměny nakupovat nebo vlastnit, a zároveň řešit obavy související se soukromím. Přerozdělováním kryptoměn prostřednictvím několika třetích stran nabízí Bitgamo až o 10 % vyšší cenu ve srovnání s tržní cenou.

Kontakt:

Gabriel Weber

[email protected]