Mnichov (Německo) 8. listopadu 2023 (PROTEXT/PRNewswire) – Společnost MFSG Pte Ltd (MFSG), která sídlí v Šanghaji a je známá svou odborností v oblasti automatizovaných systémů manipulace s materiálem (Automated Material Handling Systems, AMHS), nedávno oznámila svou účast na veletrhu SEMICON Europa 2023. Na události, která se odehraje ve dnech 14. – 17. listopadu na Neue Messe München v německém Mnichově, hodlá MFSG představit ve stánku B1659 svá integrovaná řešení evropskému trhu a zdůraznit své odhodlání expandovat do Evropy.

SEMICON Europa 2023, probíhající souběžně s mnichovským veletrhem Productronica, představuje průmyslový svátek, přitahující výrobce elektroniky z celého světa. V rámci odvětví je SEMICON známý svou klíčovou rolí při určování trendů a globálních standardů.

Společnost MFSG se vyvinula z dodavatele produktů AMHS na poskytovatele systémové úrovně, který je schopen nabízet řešení AMHS na klíč, zvládat hromadnou výrobu, realizovat projekty a zajišťovat plynulé dodávky. Automatizovaný systém manipulace s materiálem (AMHS) je komplexní systém, který má v automatizaci továren značný význam. Umožňuje bezprašnou, automatizovanou manipulaci s materiálem mezi výrobními linkami v továrnách na výrobu polovodičových destiček, snižuje vibrace při manipulaci, splňuje požadavky na přesnost výroby polovodičů a zvyšuje její efektivitu.

Hlavním bodem prezentace společnosti MFSG je představení inovativního systému OHT v4.0. Podvěsné přepravníky (Overhead Transport, OHT) fungují ve výrobních zařízeních jako automatizovaná páteř pohybu materiálu. Strategicky umístěné horní kolejnice usnadňují rychlou přepravu materiálů, čímž se eliminují manuální zásahy, snižuje se počet možných chyb a zvyšuje se celková efektivita výroby. OHT v4.0, nejnovější verze této řady, nyní přináší významná vylepšení. Může se pochlubit maximální rychlostí 5 m/s, což je výrazný nárůst oproti dřívějším 3,5 m/s, který jej řadí na špičku ve svém oboru. Kromě toho je jeho konstrukce přizpůsobena různým typům nosičů pro ještě větší všestrannost. Účastníci veletrhu SEMICON se mohou s OHT v4.0 podrobně seznámit prostřednictvím obsáhlé videoprezentace, která představí jeho vlastnosti a výhody.

MFSG je poskytovatelem komplexních řešení AMHS a kromě OHT v4.0 tak bude prezentovat několik dalších řešení, včetně softwaru AMHS, systémů pro přepravu materiálu, systémů pro skladování materiálu a systémů pro čištění. Všechny produkty a řešení jsou navrženy tak, aby vyhovovaly různorodým a vyvíjejícím se potřebám polovodičového průmyslu.

O společnosti MFSG:

Společnost MFSG se sídlem v Singapuru vznikla v roce 2018 jako tým technických odborníků na AMHS, kteří nabízejí své odborné znalosti při poskytování přesných řešení pro manipulaci s materiálem přizpůsobených specifickým požadavkům globálních zákazníků.

Vizí tohoto týmu je stát se prvotřídním poskytovatelem automatizovaných systémů manipulace s materiálem v rámci polovodičového průmyslu, který podporuje integraci a poskytuje řešení zaměřená na urychlení provozní efektivity zákazníků.

Posláním společnosti MFSG je zajišťovat spokojenost zákazníků neustálými inovacemi svých kvalitních a pokročilých řešení AMHS, která jim umožní dále se posouvat a dosahovat nových pokroků.

 

KONTAKT: Helen Li, [email protected]

 

PROTEXT