Tchaj-jüan (Čína) 22. listopadu 2023 (PROTEXT/PRNewswire) – Rok 2023 je rokem iniciativy Nové Hedvábné stezky a také desátým rokem od založení společnosti Jinergy. Po celou tuto dobu společnost dodávala účinné solární moduly do více než 50 zemí světa a nyní s pomocí platformy pro výměnu postupů v rámci iniciativy Nové Hedvábné stezky aktivně vyráží do zahraničí, aby zde podpořila rozvoj uhlíkové ekonomiky a přinesla zelenou energii do zemí na trase Stezky.

V uplynulých deseti letech navázala Čína vztahy spolupráce se 152 zeměmi a 32 mezinárodními organizacemi a čínské zboží putuje do více než 300 přístavů. Tato vyspělá dopravní řešení pomáhají společnosti Jinergy završit strukturu její obchodní sítě na klíčových zahraničních trzích.

Během této dekády Čína usilovala o vybudování globální sítě konektivity tvořené ekonomickými koridory v rámci mezinárodní iniciativy Nové Hedvábné stezky, mezinárodními dopravními trasami a informačními dálnicemi, ale i železnicemi, silnicemi, letišti, přístavy, produktovody a energetickými sítěmi.

Zahraničnímu obchodu společnosti Jinergy stále dominují solární moduly. Zajímavou předností této společnosti je fakt, že se v posledních letech začala zaměřovat na diferencované potřeby trhu a vyvíjí výrobky na míru, které vyhovují různým scénářům, jako je například lehký modul pro luxusní rezidenční projekty, odolné moduly do náročných podmínek atd. a umožňuje provádět i úpravy na míru, jako je např. celočerný modul nebo modul s průhlednou zadní stranou. Tyto zakázkové produkty si následně získaly větší pozornost v zahraničí a umožnily tak podnikání společnosti Jinergy expandovat do dalších regionů.

Jinergy je čínským státním podnikem, který začal mezi prvními uplatňovat strategii expanze do zahraničí („going out“). V současné době tato společnost úspěšně vybudovala stabilní partnerskou síť v mnoha zemích a regionech po celém světě a položila pevné základy dobré pověsti svých služeb a pozitivního přijetí u zákazníků.

Čínské fotovoltaické podniky nyní vstupují do „éry mezinárodní expanze 2.0″. Společnost Jinergy získala díky aktivnímu úsilí o rozšíření zahraniční spolupráce certifikaci v řadě zemí a regionů. Díky vynikajícím službám si na různých mezinárodních trzích vysloužila pověst špičkového dodavatele a své celkové výkony neustále zlepšuje. V rámci čínské iniciativy Nové Hedvábné stezky se společnost Jinergy navíc zavázala prosazovat na světovém trhu účinné, vysoce spolehlivé a nízkouhlíkové výrobky a podpořit tak ekologickou transformaci.

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/490476/4414903/JINERGY_Logo.jpg 

KONTAKT: Summer Liu, [email protected]