Guiyang 14. listopadu 2023 (PROTEXT) – Prefektura Qianxinan v provincii Kuej-čou je díky svým wellness střediskům a skvělé kultuře Xingyi celoročním hlavním wellness městem Číny. Toto malebné a humanistické místo nabízí jedinečné přírodní scenérie a bohatou kulinářskou kulturu. Prefektura Qianxinan v Kuej-čou se vyznačuje krásnými horami a řekami, příjemným klimatem a hlubokým kulturním dědictvím a nachází se ve světově uznávané ekologické zóně zlatého klimatu.

Krátký videoseriál „Be My Guest – Modern Guizhou“, původně produkovaný Guizhou Satellite TV, zve formou reality show zahraniční turisty do Kuej-čou, aby zaznamenal jejich skutečný život v místní oblasti. V této epizodě přijala Gulandom Mahmudová, tádžická dívka studující na Pekingské univerzitě, pozvání od domorodého mladíka z prefektury Qianxinan, Fang Jingxuana, aby zde zahájila svůj letní wellness pobyt. Během této cesty navštívili čínskou verzi „Alnwického hradu z Harryho Pottera“, projeli se na říčním člunu po jezeře Wanfeng, poseděli na Vrcholu nebeského císaře a s úžasem hleděli na nespočet stříbrných vodopádů v údolí řeky Maling. Na tomto kousku krásné země se toulali po žlutozelených rýžových polích a jezdili po tichých stezkách, jako by se život zpomalil.

„Když jsem přijela do Xingyi, měla jsem pocit, že jsem se vrátila do svého rodného města,“ Gulandom Mahmudová byla hluboce dojata krásnou krajinou Xingyi, kuchyní i milými a prostými lidmi. Doufá, že v budoucnu navštíví další místa v Kuej-čou a pozná více místních zvyků.

 

Kontakt: Yu Xiaoying

Tel: 0086851-85377412

E-mail: guizhou1gc @ 163.com

YouTube link:https://youtu.be/BuDxColTynA