Wu-chan (Čína) 8. listopadu 2023 (PROTEXT/PRNewswire) – 

Dne 3. listopadu byla úspěšně zakončena výstava ELEX SHOW SURREY 2023. Tato výstava představuje pro Velkou Británii nejvýznamnější akci v oboru elektrotechnického a energetického průmyslu a přitahuje proto zájem řady odborníků a společností z oblasti výroby a prodeje elektrických zařízení. Společnost Guide Sensmart na této akci představila svou nejnovější řadu PR a řešení pro energetiku, průmyslové měření teploty, požární ochranu a další oblasti. Cílem této společnosti je nabídnout zákazníkům po celém světě inovativní a užitečné produkty a služby.

Společnost Guide Sensmart aktivně rozšiřuje svou nabídku termografických produktů. Patří sem přenosné termokamery, online termografická zařízení a inteligentní platformy pro správu internetu věcí. Tyto produkty představují efektivní, přesná a spolehlivá řešení infračerveného měření teploty využitelná v celé řadě průmyslových odvětví včetně energetiky, průmyslové výroby, zdravotnictví a vědeckého výzkumu. Jde o produkty, které nabízejí vynikající výkony při měření teploty a dokáží v této oblasti uspokojit nejrůznější potřeby.

Ve dnech 9. až 12. ledna 2024 se v kongresovém centru v Las Vegas ve Spojených státech uskuteční veletrh spotřební elektroniky Consumer Electronics Show (CES). Na této akci představí společnost Guide Sensmart své nejnovější produkty, včetně termokamer a infračervených aplikačních řešení určených pro inteligentní výrobu, spotřební elektroniku a inteligentní domácnosti. Zájemcům doporučujeme navštívit stánek 21844 společnosti Guide Sensmart v centrální hale a seznámit se s pozoruhodnými možnostmi infračervených termografických technologií.

Společnost Guide Sensmart se zúčastní také výstavy Big 5 Global 2023, která proběhne v areálu Dubai World Trade Center v období od 4. do 7. prosince tohoto roku. Tato výstava poslouží jako platforma, na které společnost Guide Sensmart představí své inovativní produkty a řešení speciálně přizpůsobené pro oblast vzduchotechniky a klimatizace. Zveme návštěvníky k návštěvě stánku společnosti Guide Sensmart v hale 1, zóna 50, kde se mohou zapojit do aktivní diskuse a získat přímé zkušenosti s novými infračervenými produkty této společnosti.

O společnosti Guide Sensmart

Společnost Guide Sensmart vyrábí systematické infračervené termovizní produkty a její síť marketingových služeb pokrývá celkem 70 zemí a regionů po celém světě. Další informace najdete na webových stránkách https://www.guideir.com/.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2268640/Guide_Sensmart_Team_at_the_Elex_Show_Surrey_2023.jpg 

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2268641/CES_______1080x1080.jpg 

KONTAKT: Marketingový tým společnosti Guide Sensmart, [email protected], 4008 822 866