Irvine (Kalifornie) 5. října 2023 (PROTEXT/PRNewswire) – Na pozici globálního poradce společnosti nastupuje renomovaný lékařský odborník, jehož úkolem je zpřístupnit produkty pro zdraví a wellness všem

Společnost iHerb, přední světová platforma elektronického obchodu zaměřená na zdraví a wellness, oznámila, že navázala spolupráci s doktorem Mehmetem Ozem, který bude zastávat funkci globálního poradce. Doktor Oz, zkušený kardiochirurg, autor lékařských knih a televizní moderátor, se bude zaměřovat na úsilí pomoci lidem z celého světa optimalizovat jejich osobní zdravotní cíle, a to vzděláváním a odstraňováním sociálních či jiných překážek v oblasti použití a dostupnosti vysoce kvalitních zdravotních produktů. Mezi ty patří například vitamíny, minerály, doplňky stravy, přípravky na ošetření pleti či zdravé výživy.

„Naše partnerství s Dr. Ozem vzniklo na základě společného přesvědčení, že zdraví a wellness by měly být všeobecným lidským právem, dostupným zásluhou empatie a kolektivního jednání,“ konstatoval Emun Zabihi, generální ředitel společnosti iHerb. „Jakožto společnost, která poskytuje mnoha milionům zákazníků ve více než 180 zemích více než 40.000 kvalitních produktů z oblasti zdraví a wellness, disponujeme dosahem a odbornými znalostmi k tomu, abychom mohli zlepšovat životy lidí na ještě více místech po celém světě a podpořili pozitivní a smysluplné změny. Jsme nadšeni, že společnosti iHerb s naplněním těchto cílů bude pomáhat také dr. Oz, který se k nám nyní připojil.“

Dr. Oz je vášnivým zastáncem „dobrého života“, který lidem umožňuje komplexní péče o zdraví a pohodu, a již roky spotřebitelům vytrvale zdůrazňuje důležitost ověřování zdrojů a účinnosti zdravotních produktů. Důsledně a vytrvale také vyjadřuje obavy z nabídky nejrůznějších podvodných doplňků stravy.

„Mým celoživotním cílem je umožnit lidem, aby převzali kontrolu nad svým zdravím a vedli plnohodnotnější život,“ prohlásil dr. Oz. „Společnost iHerb představuje přední světový internetový obchod zaměřený na ověřené zdravotní produkty a já jsem nadšený, že budu mít možnost spolupracovat s nimi na budování vztahů se zákazníky, kteří hledají bezpečné a cenově dostupné možnosti řešení svých zdravotních potřeb. Společnost iHerb svým závazkem vůči kvalitě, bezpečnosti a transparentnosti nastavuje celosvětové standardy nabídky hodnotných produktů pro zdraví a wellness pro spotřebitele po celém světě.“

Společnost iHerb byla založena v Kalifornii v roce 1996 a dnes nabízí vysoce kvalitní zboží z oblasti péče o zdraví a krásu, osobní péče a potravin více než 10 milionům aktivních zákazníků po celém světě v celkem 16 jazycích. Od konkurence se tato značka odlišuje tím, že svým zákazníkům poskytuje nejlepší možné hodnoty a nabízí co nejpohodlnější nakupování. Zajišťuje bezpečné uskladnění každého výrobku v jednom z center společnosti iHerb s kontrolovaným prostředím.

Další informace o dr. Ozovi naleznete na jeho stránkách na adrese https://www.iherb.com/lp/dr-oz.

O společnosti iHerb

Společnost iHerb umožňuje lidem zlepšovat jejich zdraví, štěstí i pohodu. Jakožto globální platforma pro elektronické obchodování máme za úkol nabízet našim zákazníkům nejširší nabídku produktů z oblasti zdraví a zdravého života na světě za nejlepší možné ceny a co nejpohodlněji. Věříme, že zdraví a pohoda by neměly být výsadou, ale všeobecným právem, kterým může být díky empatii a společně realizovaným krokům, a že každý, bez ohledu na postavení či společenskou situaci, by měl mít snadný přístup k produktům, které mu pomohou žít co nejzdravěji a nejlépe. https://www.iherb.com/.

O dr. Ozovi

Dr. Oz je uznávaný kardiochirurg, autor lékařských knih, televizní moderátor a významná osobnost v oblasti medicíny a wellness péče. Může se pochlubit velkou řadou úspěchů. Je emeritním profesorem Kolumbijské univerzity, autorem osmi bestsellerů New York Times včetně knižní série „YOU: The Owner’s Manual“, zakladatelem časopisu „The Good Life“, zastřešeným společností Hearst, a zakladatelem organizace HealthCorps, která se pokouší odstraňovat nerovnosti v oblasti zdravotní péče a zlepšovat životy lidí vzděláváním a posilováním jejich postavení. Oz získal během své kariéry řadu ocenění. Mimo jiné je držitelem celkem devíti cen Daytime Emmy® za svůj pořad „The Dr. Oz Show“. Byl magazínem Time jmenován jedním ze 100 nejvlivnějších lidí. Nejvlivnější celebritou ho jmenoval magazín Forbes a magazín Esquire ho zařadil na žebříček 75 nejvlivnějších lidí 21. století. Může se pochlubit bohatým vzděláním. Získal bakalářský titul na Harvardově univerzitě a tituly MD a MBA na Lékařské fakultě Pensylvánské univerzity a Whartonově obchodní škole. Mezi Ozovy největší životní úspěchy se řadí sňatek s jeho manželkou Lisou a skutečnost, že je oddaným otcem čtyř dětí a dědečkem čtyř vnoučat.

Video – https://www.youtube.com/watch?v=zqFuCUMYtKw

Logo –
https://mma.prnewswire.com/media/742063/4321044/iHerb_Logo.jpg

KONTAKT: Behrman Cesa Communications, [email protected]

PROTEXT