New York 8. října 2023 (PROTEXT/PRNewswire) – Zavazadla a tašky této značky bude nyní na svých cestách používat i první ženský tým

Mezinárodní cestovní a lifestylová značka TUMI dnes oznámila partnerství s ženským fotbalovým týmem Tottenham Hotspur Women pro aktuální sezónu.

Společnost TUMI se stala oficiálním partnerem pro zavazadla ženského týmu a vůbec poprvé se s touto lifestylovou značkou setkáme také na zadní straně dresů hráček během všech zápasů.

Hráčky, trenéři a doprovodný personál budou v této sezóně cestovat s personalizovanými produkty TUMI, které jim pomohou zajistit praktické a pohodlné cestování na každý domácí i výjezdní zápas. Ve výběru produktů najdeme kousky z ikonických kolekcí TUMI, jako jsou rozšiřitelné kufry na kolečkách 19 Degree International 4-Wheeled, batohy Alpha Bravo Search, kosmetické taštičky Voyageur Madeline, duffely Just in Case® a oboustranné cestovní organizéry.

Toto nejnovější partnerství znovu prohlubuje vztahy společnosti TUMI s klubem, jehož mužský tým již dříve podpořila na nedávném asijsko-pacifickém turné. Kapitán mužského týmu Heung-Min Son je navíc i jedním z globálních ambasadorů společnosti TUMI.

„Využití příležitosti dále rozšířit a upevnit partnerství TUMI a Tottenham Hotspur je pro nás logickým krokem v duchu našeho závazku zpříjemňovat každému cesty za jeho snem. Produkty TUMI ztělesňují vynikající kvalitu a odolnost, a možnost podpořit jimi hráčky ženského týmu na nejvyšší úrovni je pro nás velkou poctou,“ říká senior viceprezidentka pro globální marketing a elektronický obchod společnosti TUMI Jill Kriezelmanová.

Obchodní ředitel klubu Tottenhamu Hotspur Todd Kline uvedl: „Klub si nesmírně cení společnosti TUMI a jejích produktů. Víme, že naši hráči budou mít z výrobků TUMI na svých cestách na zápasy a domů mimořádný užitek. Toto partnerství, zahájené právě před prvním domácím zápasem sezóny, ještě umocňuje nadšení z nadcházející kampaně a pomáhá zdůraznit, jak skvělé je spolupracovat s ženským týmem Tottenham Hotspur Women.“

Logo společnosti TUMI se na dresech hráček poprvé objeví již tuto neděli na prvním domácím zápase WSL této sezóny proti týmu Bristol City Women. Pro více novinek sledujte kanály @tumitravel a @spurswomen na sociálních sítích.

O společnosti TUMI

Společnost TUMI vytváří od roku 1975 prvotřídní luxusní funkční doplňky pro svět podnikání a cestování navržené tak, aby obohacovaly, usnadňovaly a zpříjemňovaly všechny aspekty života na cestách. Jedinečná funkčnost se snoubí s vynalézavostí – chceme být celoživotním partnerem lidí, kteří jsou neustále v pohybu a které nemůže nic zastavit. Další informace o společnosti TUMI naleznete na stránkách TUMI.com. TUMI a logo TUMI jsou registrované ochranné známky společnosti Tumi, Inc. © 2023 Tumi, Inc.

Kontakt pro média:

Alexandra Gillis

[email protected]

Foto –
https://mma.prnewswire.com/media/2240156/Tumi_x_Tottenham_Hotspur_Women_partner.jpg

Logo –
https://mma.prnewswire.com/media/214382/4325582/tumi_logo.jpg