ČTK bude v pátek 17. listopadu 2023 v servisu PROTEXT VIDEO vysílat on-line osmý ročník Koncertu pro budoucnost, který pořádá kulturní nezisková organizace Nerudný fest.cz. Letos se na pódiu na Václavském náměstí vystřídají desítky umělců i zástupců občanské společnosti, aby uctili a oslavili demokratické hodnoty. V rámci hudebního programu vystoupí Bára Poláková, Aneta Langerová, Vladimir 518 feat. Sifon, Igor Orozovič, kapely Pilot, Buty či Dunaj. Ústředním tématem letošního ročníku, které ve svých příspěvcích okomentují téměř dvě desítky osobností, je vzájemný vztah mezi přírodou, člověkem a stroji. Mezi potvrzenými řečníky jsou například herec Jan Cina, kněz Tomáš Halík, zápasník Jiří Procházka, architektka Eva Jiřičná, odbornice na oblast Blízkého východu Irena Kalhousová a spoluzakladatel Občanského fóra Ivan Gabal.

Přímý přenos, který je médiím k dispozici ZDARMA, začne v 16:30.

Přímý přenos mohou použít všichni uživatelé bez omezení, a to jak na svých webových stránkách, tak na Facebooku.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek.

 

Dotazy ohledně materiálů označených jako VIDEOSTREAM ZDARMA prosím adresujte na tel.: +420 222 098 330, [email protected].

PROTEXT

iframe width=“560″ height=“315″ src=“https://www.youtube.com/embed/e8L0HojfsS8?si=sz4y_J8zxRUaHsAk“ title=“YouTube video player“ frameborder=“0″ allow=“accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share“ allowfullscreen></iframe>