Düsseldorf (Německo) 16. listopadu 2023 (PROTEXT/PRNewswire) – Zpříjemněte si Vánoce špičkovými technologiemi EcoFlow

Společnost EcoFlow, přední výrobce ekologických energetických řešení, dnes zahajuje Black Friday výprodej a nabízí vysoké slevy na špičková energetická řešení včetně přenosných bateriových stanic, solárních panelů a dalších.

Zákazníci se mohou k výprodeji EcoFlow Black Friday dostat prostřednictvím webových stránek EcoFlow nebo Amazonu . Díky základním technologiím společnosti EcoFlow, mezi něž patří špičková baterie LFP pro elektromobily, systém správy baterií EcoFlow a technologie X-Boost a X-Stream, mají zákazníci záruku bezpečného, spolehlivého, výkonného a inteligentního energetického řešení za jedny z nejkonkurenceschopnějších cen roku s úsporou až 1100 €:

DELTA Max 2000 + PowerStream

Balkonové elektrárny, které jsou v letošním roce pravděpodobně nejžhavějším zbožím v oblasti energetiky, se staly nedílnou součástí udržitelného životního stylu mnoha domácností. Spojením mikroměniče EcoFlow PowerStream se zařízením DELTA Max (2000) mohou zákazníci získat balkónovou elektrárnu s přenosným úložištěm, které ukládá přebytečnou solární energii během dne pro použití v noci. Cena balíčku , je během Black Friday snížena o 110 €, a vyjde tak na 1569 €.

DELTA 2

Pořiďte si jedu z nejuniverzálnějších přenosných bateriových stanic EcoFlow se slevou 150 €. DELTA 2 je určena pro venkovní i domácí použití a má kapacitu 1 kWh, kterou lze rozšířit na 3 kWh pomocí dalších baterií. A co je ještě důležitější, lithium-železo-fosfátová technologie baterie DELTA 2 umožňuje 3000 plných nabíjecích cyklů, což jí dává 10letou životnost, která je 6krát delší než průměr v oboru.

DELTA Pro

DELTA Pro , jejíž původní cena byla 3599 €, je během výprodeje Black Friday zlevněna na pouhých 3099 €. DELTA Pro, jeden z vlajkových produktů společnosti EcoFlow, nabízí díky své velké kapacitě a silnému výkonu dokonalé řešení pro přenosné nouzové napájení. Díky technologii EcoFlow X-Boost může DELTA Pro napájet zařízení s výkonem až 4 500 W. To znamená, že uživatelé mohou pomocí DELTA Pro napájet 99 % domácích spotřeičů a nemusejí dělat kompromisy ani v době nouze.

RIVER 2 Pro

RIVER 2 Pro váží pouhých 7,8 kg a přesto se může pochlubit kapacitou 768 Wh, takže je ideálním společníkem pro outdoorové aktivity. Díky patentované technologii X-Stream společnosti EcoFlow lze baterii RIVER 2 Pro dobít z 0 na 100 % za 70 minut, což je pětkrát rychleji, než je průměr v oboru, a uživatelé tak mohou být vždy připraveni vyrazit za dobrodružstvím. S cenou sníženou o 120 € stojí nyní RIVER 2 Pro pouze 679 €.

220W dvoustranný přenosný solární panel

Přenosný 220W solární panel EcoFlow s konstrukcí dva v jednom dokáže zachytit až o 25 % více solární energie. Ve spojení s přenosnými bateriovými stanicemi EcoFlow mohou uživatelé vyrábět udržitelnou energii venku i doma. Původní cena 220W přenosného solárního panelu Bifacial 499 € byla snížena na 429 €.

Kromě výše uvedených produktů jsou v rámci výprodeje Black Friday k dispozici za zvýhodněné ceny také stanice DELTA Max 1600, generátor Dual Fuel Smart Generator, 160W přenosný solární panel a další produkty EcoFlow. Kompletní informace o výprodeji naleznou zákazníci na webových stránkách společnosti EcoFlow.

O společnosti EcoFlow

EcoFlow je přední dodavatel ekologických energetických řešení s vizí přinášet energii novému světu. Od svého založení v roce 2017 si společnost EcoFlow klade za cíl stát se spolehlivým a důvěryhodným energetickým společníkem pro jednotlivce a rodiny po celém světě a poskytovat dostupná a obnovitelná energetická řešení doma, venku i v mobilních prostorách. V současné době má společnost EcoFlow provozní ústředí v USA, Německu a Japonsku a poskytuje služby více než 2,5 milionům uživatelů na více než 100 trzích po celém světě.

Fotohttps://mma.prnewswire.com/media/2275866/image.jpg 

KONTAKT: Magda Teresa Partyka, manažerka komunikace pro Evropu, [email protected]; Don Dong, manažer globální komunikace, [email protected]