Čcheng-tu (Čína) 31. října 2023 (PROTEXT/PRNewswire) – Společnost Alltech, vyvíjející špičková zařízení pro medicínské zobrazování pod záštitou skupiny Vital Group, uspořádala 28. října na 88. mezinárodním veletrhu zdravotnického vybavení v Číně (China International Medical Equipment Fair, CMEF) tiskovou konferenci s názvem „Radost ze života, sny o inovacích“, na které oznámila nejnovější strategii vývoje produktů a vstup skupiny Vital Group do sektoru špičkových zdravotnických služeb.

Jako jedna z mála světových společností zabývajících se medicínskými zobrazovacími technologiemi, která je schopna vyvíjet špičkové supravodivé produkty pro zobrazování pomocí magnetické rezonance (MRI), využije společnost Alltech silné stránky skupiny Vital Group v oblasti materiálové vědy, informačních technologií a umělé inteligence spolu s vlastními odbornými znalostmi v oblasti medicínského zobrazování, aby uspíšila vývoj nejmodernějších produktů pro medicínské zobrazování využívajících špičkové technologie, jako je 7,0T MRI a CT s počítáním fotonů.

Pokročilé komponenty a materiály, jako jsou detektory z teluridu kadmia a zinku (cadmium zinc telluride, CZT) a scintilační krystaly z lutecium-yttrium-ortosilikátu (LYSO) vyvinuté společností Vital Group, otevírají společnosti Alltech další možnosti využití materiálů, technologií a zařízení. Stabilní podpora společnosti Vital Group nám umožňuje dále budovat naše portfolio multimodálních zobrazovacích produktů. Zrychlujeme také tempo našeho výzkumu a aplikací technologií medicínského zobrazování s cílem poskytnout uživatelům po celém světě dostupnější, efektivnější a přesnější zdravotnické služby a zároveň podpořit celkový růst tohoto odvětví.

V budoucnu se společnost Alltech s podporou vyspělého světového obchodního zázemí skupiny Vital Group hodlá věnovat budování průmyslového řetězce pro špičkové lékařské zobrazování prostřednictvím prohlubování globálních strategických partnerství a konsolidace tuzemských i zahraničních zdrojů s konečným cílem podpořit inovace a rozvoj lékařských zobrazovacích technologií.

Jsme přesvědčeni, že inteligentnější, přesnější a individuálnější odvětví medicínského zobrazování poskytne uživatelům a pacientům kvalitnější diagnostické služby a lepší zkušenosti s léčbou a přispěje tak ke zlepšení zdraví lidstva.

Fotohttps://mma.prnewswire.com/media/2260190/Picture1.jpg

KONTAKT: Yuman Wu, +86-15828073196, [email protected]