Praha 31. října 2023 (PROTEXT) – Podnikání je svázáno mnoha pravidly jak směrem k zaměstnancům, tak vůči zákazníkům, obchodním partnerům i státním orgánům. Konference Noerr Prague Compliance Day představí všechny novinky a různé přístupy k fungujícímu compliance management systému v jeden den, na jednom místě. Registrace na akci je bezplatná.

Konference Noerr Prague Compliance Day navazuje na úspěšnou sérii akcí pořádaných v Německu. V České republice se letos uskuteční vůbec poprvé. V rámci premiérového ročníku bude na programu řada témat týkajících se compliance. Trestněprávní pohled na konferenci představí státní zastupitelství. V rámci panelů whistleblowing a interních investigací budou své zkušenosti sdílet například zástupci společností Siemens, Skanska, T-Mobile, Rohlík či Plzeňský Prazdroj.

Náležitou pozornost dostane i oblast kybernetických rizik, a to z pohledu zástupců ČSOB a poskytovatele kybernetického zabezpečení XM Cyber, ale prezentována bude i otázka pojištění těchto rizik zástupcem skupiny Renomia. V neposlední řadě bude pozornost věnována i ESG, a to ze dvou různých aspektů. Prvním bude bankovní financování představené zástupci předních českých bank, druhým bude sledování náležité péče v dodavatelském řetězci prezentované zástupcem společnosti Kaufland.

Noerr Compliance Day se uskuteční v nových prostorách pražského hotelu Andaz Prague ve čtvrtek 9. listopadu 2023 od 09:00 do 15:00 hodin. Účast na konferenci je bezplatná, podmínkou je ale včasná rezervace prostřednictví krátkého registračního formuláře , nebo na e-mailu [email protected], protože počet míst je omezen.

Mediálním partnerem konference je deník e15. Kompletní detailní program akce je k dispozici zde.

O advokátní kanceláři Noerr

Mezinárodní advokátní kancelář Noerr je jednou z nejdéle působících mezinárodních advokátních kanceláří v Česku. Nabízí své služby předním mezinárodním, regionálním i českým společnostem. Noerr má silné postavení nejenom v Německu, ale také v regionu střední a východní Evropy, kde kancelář zastupuje více než 100 právních a daňových poradců. Pražská kancelář byla založena již v roce 1990 a přes 30 let radí zahraničním i lokálním klientům v souvislosti s jejich činností v České republice. Zaměřuje se především na poradenství v oblasti fúzí a akvizic, korporátního práva, bankovnictví a financí, restrukturalizace a insolvence, soudních sporů, nemovitostí a pracovního práva. Více informací naleznete na noerr.com.

 

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.