Peking (Čína) 31. října 2023 (PROTEXT/PRNewswire) – Portál PV Tech zveřejnil svůj žebříček bonity pro třetí čtvrtletí roku 2023, přičemž společnost JA Solar opět získala nejvyšší hodnocení AAA na základě trvale dobrých finančních výsledků, neustálých technologických inovací a vysoce spolehlivé kvality výrobků. Tohoto hodnocení dosahuje již několik čtvrtletí po sobě, což svědčí o jejím vysokém uznání na světovém trhu s fotovoltaikou.

Jako jeden z předních světových výrobců modulů vyrábí společnost JA Solar již mnoho let vysoce účinné a kvalitní produkty, které splňují rozmanité potřeby zákazníků ze všech koutů planety. Moduly řady DeepBlue si získaly oblibu po celém světě pro svou vysokou účinnost, vysoký výkon, vysokou výrobní kapacitu a spolehlivost. Ke konci června 2023 dosáhly kumulativní dodávky společnosti JA Solar 152 GW, z čehož 23,95 GW bylo dodáno v první polovině roku, čímž se společnost dostala do čela odvětví.

Podle zprávy PV Tech je společnost JA Solar díky svým technologickým inovacím hnací silou pokroku ve fotovoltaickém průmyslu. Vzhledem k tomu, že světový trh s fotovoltaickými články vstupuje do éry modulů typu N, společnost uvedla na trh DeepBlue 4.0 Pro, novou generaci vysoce účinných modulů typu N využívajících technologie Bycium+, SMBB a zapouzdření modulu s vysokou hustotou, které se vyznačují nižší degradací, vyšší produkcí energie při dvoufázovém provozu a lepším výkonem při výrobě energie za vysokých teplot. Modul ve verzi se 72 články dosahuje výkonu 630 W s účinností 22,5 %, což z něj činí jedno z nejoblíbenějších řešení na trhu.

Společnost JA Solar se zavázala k udržitelnému rozvoji a pokračuje ve vytváření ekologických a nízkouhlíkových produktů, přičemž její běžné moduly byly mezi prvními, které získaly certifikaci nízké uhlíkové stopy od francouzské testovací organizace Certisolis.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2260530/image_1.jpg

KONTAKT: Oriana Zhang, 86-1063611888*1697, [email protected]

 

PROTEXT