Milán (Itálie) 7. listopadu 2023 (PROTEXT/PRNewswire) – Společnost Yadea, která se veletrhu EICMA účastní již pošesté, zde znovu ukázala své odhodlání plnit své závazky a zavádět inovace. Letos se v centru pozornosti ocitne Yadea KEMPER, elektrický motocykl, který ztělesňuje uživatelsky orientovaný přístup společnosti Yadea a její poslání nabízet globálním zákazníkům osvobozující, pohodlné a udržitelné cestování. S modelem KEMPER zároveň společnost Yadea přináší pokročilé funkce, zejména v oblasti rychlého nabíjení.

10minutové rychlé nabíjení stejnosměrným proudem pro automobilový průmysl

Motocykl KEMPER je vybaven lithium-železo-fosfátovou baterií s napětím 320 V a kapacitou 20 Ah a jeho nabíjení je stejně rychlé jako tankování benzinu. Díky využití superrychlého nabíjení stejnosměrným proudem pro automobilový průmysl dokáže KEMPER dosáhnout 80 % kapacity baterie za pouhých 10 minut. Podporuje konektory pro nabíjení elektromobilů typu 2 a CCS Combo 2, čímž eliminuje obavy z nedostatku energie.

Maximální rychlost 160 km/h a zrychlení 0-100 km/h za 4,9 s

KEMPER přichází s bezkonkurenčním elektrickým výkonem a vynikajícími výkonovými parametry. Je vybaven středovým motorem o výkonu 40 kW a vysoce účinnou řídicí jednotkou IGBT s účinností až 98 %. Díky této kombinaci dosahuje Yadea KEMPER maximálního točivého momentu 570 N-m na kolo a rychlosti 0-100 km/h dosáhne za pouhých 4,9 sekundy, čímž překonává výkon motocyklů se spalovacím motorem o objemu 800 cm3. Nadto se může pochlubit působivou maximální rychlostí 160 km/h.

Inteligentní zážitek

Inteligentní asistent Yadea, který se skládá z aplikace Yadea, sedmipalcového inteligentního přístrojového panelu TFT a palubní kamery s rozlišením 1080P, zajišťuje majitelům naprostý komfort díky chytrým funkcím. Aplikace nabízí například inteligentní odemykání, inteligentní ovládání, sledování GPS, bezpečnostní monitoring a opatření proti krádeži. Přístrojová deska zobrazuje stav baterie, řídicí jednotky, tlak a teplotu v pneumatikách a diagnostiku vozidla. Palubní kamera zajišťuje stabilizované záznamy a v případě kolize automaticky ukládá záznam před nárazem a po něm.

Precizní ovládání a stabilita

Motocykl KEMPER slibuje výjimečnou ovladatelnost díky duálnímu systému ABS+TCS Bosch pro přesné řízení. Mezinárodně oceňované, výkonné čelisti Brembo zajišťují vynikající brzdné vlastnosti, zatímco vysoce výkonné tlumiče KYB poskytují stabilní odpružení pro plynulou jízdu a dlouhou životnost. Tato kombinace zaručuje stabilitu, bezpečnost a jistotu jezdce i při jízdě vysokou rychlostí a nouzovém brzdění.

Společnost Yadea, která je celosvětovou jedničkou v ročním prodeji elektrických dvoukolových vozidel, je i nadále odhodlána být průkopníkem inovací v oblasti ekologických technologií a posouvat toto odvětví kupředu. Svými prvotřídními produkty podporuje „zelený“ životní styl díky ekologičtějšímu cestování. Yadea KEMPER se svým rychlým nabíjením, výjimečným výkonem, inteligentním ovládáním a vynikající stabilitou ztělesňuje tento závazek a nabízí jezdcům bezkonkurenční elektrický zážitek.

Fotografie – https://mma.prnewswire.com/media/2269683/05A7854.jpg

KONTAKT: [email protected]

 

PROTEXT